Alleen voor niet commerciële doeleinden mag materiaal van Proloog worden gedownload en vermenigvuldigd. Bij twijfel over het gebruik of bij commercieel gebruik dient eerst contact opgenomen te worden met: proloog@toneelwerkgroepproloog.nl   Bij gebruik van fotomateriaal voorzien van naamsvermelding dient deze te worden toegepast.

Strijdkultuur


Strijdkultuur is een benaming voor politieke, geëngageerde kunst, gericht op verandering van maatschappelijke patronen. Vooral in de jaren 70 (van de vorige eeuw) werd het in Nederland een vaak gebruikte paraplu waaronder politieke theater- en muziekgroepen werkten. (volgens Wikipedia)

Op dit moment is dit nog een 'weespagina' voor mij. Op termijn moet dit een platform worden waarop groepen op een pagina een overzicht van hun producties kunnen geven. Zie als voorbeeld Werktuig.

De Theaterencyclopedie biedt ook de mogelijkheid jullie voorstellingen op te nemen:

"De Theaterencyclopedie is het levende platform met informatie over het heden en verleden van theater in Nederland. Een geschiedenis die begint bij de voorstelling van vandaag. Hier vindt u premières sinds 1900, biografieën en beschrijvingen, historische theaterliedjes en uniek beeldmateriaal."
Iedereen kan aan deze Theaterencyclopedie meeschrijven: theaterliefhebbers én theaterprofessionals maken samen de Theaterencyclopedie actueel en compleet.
W. Naam Welke sector Stad Land Logo
Werktuig Politieke volksmuziekgroep Eindhoven Nederland